U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Delen via sociale media

Lancering eigen website

Gepost 2019/07/24

Sinds vele jaren had ik al een website rondom mijn fotografie. Een hobby waar ik al sinds mijn tiende helemaal voor ging en waarmee ik mooie successen heb behaald bij diverse fotowedstrijden. Ook heb ik de Fotovakschool doorlopen, gaf ik presentaties, fotografeerde bruiloften en partijen, sportevenementen en muzikanten. Daarnaast heb ik enige jaren als gastdocent fotografielessen gegeven op een middelbare school. Het is uiteindelijk echter nooit mijn werk geworden. Wel heb ik jarenlang de rol vervuld van Fotograaf bij mijn werkgever t.b.v. jubilea, nieuwsbrieven, websites en bedrijfskranten.

Deze hobby is de laatste jaren echter iets naar de achtergrond verdwenen en heeft plaats gemaakt voor andere interesses zoals geocachen en mountainbiken. Ook diverse studies m.b.t. Lean6Sigma en procesmanagement eisten hun aandacht.

Recent heb ik tijdens het mountainbiken een sleutelbeenbreuk opgelopen waardoor ik tijdelijk minder mobiel ben. Om mijn tijd toch wat nuttig te besteden heb ik besloten deze website op te bouwen. Het begin is er en, zoals bij Lean gebruikelijk, zal deze stap-voor-stap verder worden gevuld. Het is mijn eerste zelf ontwikkelde website. Er zal ongetwijfeld nog veel voor verbetering vatbaar zijn maar al doende leer je het snelst. Feedback is dan ook van harte welkom!

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?